O nama


Nameštaj Bale d.o.o. osnovan 1994-Lipovica

Nameštaj Bale d.o.o. je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom finalnih proizvoda od drveta, univera, medijapana a takođe i furniranjem univera i medijapana.

Praćenje trendova u oblasti dizajna, razvoj kreativnost i inovativnost u tehnologiji izrade nameštaja kao i dugogodišnje iskustvo u inostranstvu (Nemačkoj) na poslovima opremanja stambenih i poslovnih objekta oduvek su bile vodilje na putu do uspeha.

Znamo koliko pažnje i ljubavi ulažete u svoj dom i zato vam nudimo kompletno rešenje koje ukljucuje merenje prostora, predlog idejnog rešenja i realizaciju odnosno izradu nameštaja.

Invidualnim pristupom prema svakom kupcu kreiramo nameštaj stavljajući akcenat pre svega na funkcionalnost, udobnost, kvalitet i moderan dizajn.

Prilikom uređenja vašeg prostora koji želite opremiti, većinu od vas zadovoljava industrijski proizveden nameštaj. Iz tog razloga prema vašim željama i potrebama nudimo nameštaj iz sopstvene proizvodnje izrađen na vrhunskoj opremi uz savremenu tehnologiju obrade materijala od najkvalitetnijih materijala i okova.

Naša je želja da se vi u svojim privatnim i poslovnim prostorijama okruženi našim nameštajem osećate udobno i uživate u njegovom dizajnu i funkcionalnosti.